Termeni si conditii

Termeni si conditii

Bun venit la Academia de Caligrafie!

Îți mulțumim pentru utilizarea site-ului nostru („Serviciile”). Serviciile sunt oferite de S.C. Eliptik Company SRL, CUI: 25137217, cu punctul de lucru in  Str. Câmpia Libertății, nr. 27, bl. 42, sc. A, ap. 15, sector 3, București

Prin utilizarea Serviciilor noastre, ești de acord cu Politica noastră de Confidențialitate și cu prezenții Termeni şi condiții.

Te rugăm să citești cu atenție, iar dacă ai nelămuriri sau întrebări ne poți contacta oricând direct prin telefon la: 0744 440 032.

 

Termeni și condiții

Prestator: S.C. Eliptik Company SRL

Utilizator: orice persoană fizică care utilizează site-ul nostru în nume propriu sau în calitate de reprezentant al unei persoane juridice.

Servicii: orice opțiune a site-ului, orice serviciu sau produs listat pe site, inclusiv cele menționate în e-mail-ul de plasare a comenzii, care urmează a fi furnizate de către Prestator în beneficiul utilizatorului.

Site: pagina web găzduită la adresa: https://academiadecaligrafie.ro/

Shop: pagina cu articolele din cadrul site-ului https://academiadecaligrafie.ro/shop

Comentariu: apreciere sau observație exprimată intenționat prin intermediul formularului dedicat din cadrul fiecărui articol sau a oricărei pagini din site-ul menționat.

Formular: set de câmpuri de colectare de informații (asemănător chestionarului) cu un scop definit: contact, transmitere comandă, solicitare retur produse, mulțumiri și așa mai departe.

Comunicări de marketing: email-uri, reclame PPC folosind cookie-uri prin Facebook, Instagram și Google Ads, mesaje prin intermediul rețelelor de social media, SMS-uri sau orice alte formă de promovare.

Putem să modificăm prezenții Termeni și Condiții care se aplică unui Serviciu, de exemplu, pentru a corespunde schimbărilor survenite la nivelul legislației sau al Serviciilor noastre.

Consultă periodic Termenii și Condițiile. Pe această pagină vom posta notificările privind modificările prezenților Termeni și Condiții.

Modificările nu se vor aplica retroactiv şi vor intra în vigoare în termen de minimum paisprezece zile după postare. Totuși, modificările aferente funcțiilor noi ale unui Serviciu şi cele din motive legale vor intra în vigoare imediat.

Dacă nu ești de acord cu modificările aduse Termenilor și Condițiilor aferente unui Serviciu, îți sugerăm să întrerupi utilizarea Serviciului respectiv.

Dacă nu respecți prezenții Termeni și Condiții și noi nu luăm măsuri imediate, nu înseamnă că renunțăm la drepturile pe care le avem (de exemplu, dreptul de a lua măsuri pe viitor).

Dacă anumiți termeni şi anumite condiții se dovedesc a fi inaplicabili, aceasta nu va afecta restul Termenilor şi Condițiilor.

Pentru informații despre modul în care puteți să ne contactați, accesaţi pagina noastră de contact.

 

Utilizarea Serviciilor noastre

Trebuie să respectați politica de confidențialitate (cum prelucrăm datele cu caracter personal) precum și prezenții Temenii și Condiții de utilizare ale site-ului.

Nu utilizați Serviciile în mod necorespunzător. Puteți utiliza Serviciile numai conform legii, inclusiv conform reglementărilor europene.

Putem întrerupe sau înceta furnizarea Serviciilor către tine dacă nu respecți Termenii și Condițiile sau politicile noastre ori în cazul în care investigăm un comportament suspectat ca fiind necorespunzător.

Utilizarea Serviciilor nu-ți oferă niciun drept de proprietate intelectuală asupra acestora sau asupra conținutului pe care îl accesezi.

Nu ai dreptul să utilizezi conținutul din cadrul Serviciilor noastre, cu excepția cazului în care obții permisiunea scrisă din partea noastră. Prezenții Termeni şi Condiții nu-ți acordă dreptul de a utiliza nicio marcă sau siglă din cadrul Serviciilor.

Nu copiați în totalitate sau în parte elemente constitutive, poze, texte sau codul sursă ale site-ului. Acestea sunt proprietatea S.C. ELIPTIK COMPANY SRL

Putem examina conținutul comentariilor pentru a stabili dacă este ilegal sau dacă încalcă politicile noastre şi putem elimina sau refuza să afișăm conținutul despre care considerăm, în mod rezonabil, că încalcă politicile noastre ori legea. Însă, acest lucru nu înseamnă neapărat că examinăm conținutul; prin urmare, nu presupune că îl examinăm.

Putem examina conținutul comentariilor pentru a stabili dacă este ilegal sau dacă încalcă politicile noastre şi putem elimina sau refuza să afișăm conținutul despre care considerăm, în mod rezonabil, că încalcă politicile noastre ori legea. Însă acest lucru nu înseamnă neapărat că examinăm conținutul; prin urmare, nu presupune că îl examinăm.

În ceea ce privește utilizarea Serviciilor de către tine, putem să-ți trimitem anunțuri privind serviciile, mesaje administrative şi alte informații.

Poți renunța la unele dintre aceste comunicări, folosind link-ul pentru dezabonare de la finalul fiecărui e-mail, răspunzând printr-un e-mail în care soliciți expres acest lucru sau printr-o scrisoare expediată la adresa sediului social sau prin e-mail: salut@academiadecaligrafie.ro

Pentru celelalte comunicări de marketing ai posibilitatea de a șterge oricând cookie-urile din propriul browser sau să ne soliciți în scris ștergerea datelor tale personale.

 

Protejarea confidențialității şi a drepturilor de autor

Politicile de confidențialitate ale S.C. ELIPTIK COMPANY SRL explică modul în care tratăm datele tale cu caracter personal şi în care vă protejăm confidențialitatea atunci când utilizați Serviciile noastre.

Prin utilizarea Serviciilor noastre, ești de acord ca S.C. ELIPTIK COMPANY SRL să poată utiliza datele respective conform politicilor noastre de confidențialitate.

 

Modificarea şi încetarea furnizării Serviciilor

Modificăm şi îmbunătățim în mod constant Serviciile. Putem să adăugăm sau să eliminăm funcționalități ori funcții; de asemenea, putem să suspendăm sau să întrerupem complet furnizarea unui Serviciu.

Poți să renunți oricând la utilizarea Serviciilor noastre, însă ne va părea rău să nu mai colaborăm cu tine.

Considerăm că tu ești unicul proprietar al propriilor date, iar păstrarea accesului la datele respective este un lucru important.

 

Garanții şi declinarea responsabilității

Furnizăm Serviciile la un nivel de aptitudine şi atenție rezonabil din punct de vedere comercial și sperăm că-ți va face plăcere să le utilizezi. Dar, există anumite lucruri pe care nu le putem promite în legătură cu Serviciile.

 

Modalități de plată

Magazinul Online disponibil la https://academiadecaligrafie.ro/  oferă posibilitatea de plată în 3 feluri:

  1. Online cu card-ul (valoare comandă + taxă de livrare dacă este cazul);
  2. Transfer Bancar/Ordin de plată

 

Pentru orice comandă de produse fizice, va trebui să achiți, indiferent de metoda de plată aleasă și taxa de livrare de 35 RON in Romania.

Există situații în care taxa de livrare poate fi mai mare de 35 RON. dacă te afli într-o zonă care presupune kilometri suplimentari pentru serviciul de curierat.

 

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău e golÎntoarce-te în magazin