Lucrări de artă

Lucrări de artă

Lucrările de artă caligrafică sunt o modalitate inedită de a îmbina estetica scrisului cu arta, oferindu-vă ocazia să admirați citate, declarații, fragmente preferate de text sau doar câteva cuvinte cu care rezonați, într-o formă de prezentare unică. Lucrările de artă caligrafică constituie și cadouri inspirate, care vor fi mereu apreciate și admirate.

Vă rugăm să trimiteți un e-mail cu o scurtă descriere a proiectului sau să sunați la 074 444 0032:

 • Preferabil atașați direct textul pe care îl doriți caligrafiat (mai bine decât sa spuneți în cuvinte);
 • Dacă este vorba de un logo, vom avea nevoie de câteva informații despre companie;
 • Putem oferi sugestii pentru design, in cazul în care nu există o idee clară. E util să știm scopul, apoi găsim o soluție;
 • Inspirația poate veni și de pe site-ul nostru, de la lucrări deja executate, pentru a înțelege exact ce se dorește;
 • Neapărat trebuie precizate dimensiunile și termenul limită;
 • Bugetul se va stabili în funcție de tipul proiectului, complexitatea sau urgența acestuia.

După ce am convenit asupra celor de mai sus, vom realiza schițe, desene, propuneri pe baza cărora rafinam și revizuim. Când cădem la un acord, executăm lucrarea.

Apreciem că ne alegeți pe noi pentru a vă executa proiectul și abia așteptăm solicitările voastre!

SOLUTII

INTREBARI FRECVENTE

Cum? De ce?

Divider Image

Fie că ești un caligraf la început de drum sau cu experiență, cu siguranță ai cîteva întrebări la care dorești răspuns rapid.

Împărtășim răspunsurile la câteva dintre cele mai frecvente întrebări pe care le-am auzit la cursanții noștri. Dacă dorești să aflii mai multe, ne poți scrie direct.

Scrisul caligrafic are reguli pe care dacă le înveți corect și dacă le practici cât mai mult înveți orice tip de scriere dorești, fie caligrafie istorică, fie cursivă.

Metodele noastre asigură instrumentele necesare să transmitem informația completă si corectă și să urmărim progresul cursanților, având rezultate concrete și în cazul cursurilor în format online.

Se întâmplă ca la școală copiii să nu aloce timpul necesar practicii scrisului de mână, sau uneori nu au informația necesară. Cursurile noastre răspund acestor nevoi, iar rezultatele sunt vizibile în urma practicii frecvente.

Cu seriozitate și practică poate obține rezultate vizibile în a-și îmbunătăți felul în care scrie, va deprinde metodele corecte pentru fluiditate în scis și pentru a putea genera proiecte cu aspect îngrijit și armonios.

Cu siguranță poți! Cursanții noștri au vârste între 6 și 99+. Oricine dorește să își îmbunătățească scrisul o poate face respectând regulile de scriere caligrafică pe care le predăm la cursuri și practicând cât mai des.

0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău e golÎntoarce-te în magazin