Monograme

Monograme

Caligrafia poate fi utilizata pentru a crea monograme si semnături personalizate unice. Acestea pot fi create prin combinarea literelor scrise manual cu forme grafice si elemente decorative, astfel încât să creeze un design distinct, care reflecta personalitatea posesorului. De asemenea, pot fi utilizate diferite tipuri de linii sau culori pentru a adauga textura si dimensiune designului. Monogramele si semnăturile personalizate create prin caligrafie sunt ideale pentru a fi utilizate pe materiale de marketing, cum ar fi cătți de vizită, plicuri, ca elemente de design in interiorul biroului de lucru sau pot fi chiar aplicate în mod elegant ca broderii pe articole personale de vestimentație.

 

Câteva exemple de monograme sau semnaturi personalozate:

 • Monograme personalizate – Se pot crea monograme cu scrierea manuala a numelor sau inițialelor numelui, care sunt atractive si unice;
 • Monograme pentru evenimente speciale (nunți, botezuri, aniversări, comemorări) – se pot lucra monograme sau blazoane cu elemente preluate din numele și personalitatea posesorilor;
 • Cârți de vizită cu semnături – Cartile de vizita pot fi personalizate cu scrierea manuală a numelor sau a altor informatii relevante caligrafiate;
 • Ilustratii caligrafice – Se pot crea ilustratii caligrafice care sa ilustreze anumite cuvinte sau mesaje, semnate de posesori, ilustrații ce pot fi adăugate ca o notă personală atunci când oferiți daruri sau faceți invitații;
 • Invitatii la nunta – Invitatiile la nunta pot fi personalizate cu scrierea manuala a numelor si a datelor importante.

Posibilitatile sunt nelimitate atunci cand vine vorba de utilizastil personal, elegant și autentic.

Scrie-ne despre proiectul la care dorești să colaborăm!

SOLUTII

INTREBARI FRECVENTE

Cum? De ce?

Divider Image

Fie că ești un caligraf la început de drum sau cu experiență, cu siguranță ai cîteva întrebări la care dorești răspuns rapid.

Împărtășim răspunsurile la câteva dintre cele mai frecvente întrebări pe care le-am auzit la cursanții noștri. Dacă dorești să aflii mai multe, ne poți scrie direct.

Scrisul caligrafic are reguli pe care dacă le înveți corect și dacă le practici cât mai mult înveți orice tip de scriere dorești, fie caligrafie istorică, fie cursivă.

Metodele noastre asigură instrumentele necesare să transmitem informația completă si corectă și să urmărim progresul cursanților, având rezultate concrete și în cazul cursurilor în format online.

Se întâmplă ca la școală copiii să nu aloce timpul necesar practicii scrisului de mână, sau uneori nu au informația necesară. Cursurile noastre răspund acestor nevoi, iar rezultatele sunt vizibile în urma practicii frecvente.

Cu seriozitate și practică poate obține rezultate vizibile în a-și îmbunătăți felul în care scrie, va deprinde metodele corecte pentru fluiditate în scis și pentru a putea genera proiecte cu aspect îngrijit și armonios.

Cu siguranță poți! Cursanții noștri au vârste între 6 și 99+. Oricine dorește să își îmbunătățească scrisul o poate face respectând regulile de scriere caligrafică pe care le predăm la cursuri și practicând cât mai des.

0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău e golÎntoarce-te în magazin