UPG – Ziua Mondială a Artei

UPG – Ziua Mondială a Artei

proiect Description

Am serbat Ziua Mondială a Artei cum nu se poate mai potrivit: am petrecut o dimineață întreagă susținând cursul de istorie a caligrafiei și o demonstrație de scris pentru o sută de studenți, masteranzi și cadre didactice universitare de la  Facultatea de Litere si Stiinte și DPPD de la Universitatea Petrol și Gaze Ploiești .

A fost o participare masivă și importantă. Importantă pentru că la curs au asistat viitoare cadre didactice care au înțeles importanța scrisului de mână și care vor transmite mai departe aceste cunoștințe. O întâlnire importantă pentru că la finalul celor 3 ore am căzut de acord că este nevoie de un curs de durată pentru viitorii învățători și profesori despre tehnicile de scris învățate corect, explicate în detaliu și actualizate.

Așadar a rămas că ne vom reîntâlni la cursurile de tehnici de scriere pe care Academia de Caligrafie le va susține pentru viitoarele cadre didactice în Ploiești.

Mă bucură foarte mult perspectivele care se deschid. Și cel mai mult mă bucură interesul autentic pentru informație structurată și documentată despre caligrafie pe care o vom livra cu profesionalism, așa cum v-am obișnuit.

Le mulțumesc încă o dată pentru invitație, găzduire online, participare și interes!

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău e golÎntoarce-te în magazin