Alina Nainer

Alina Nainer

Partener

Iubirea Alinei  pentru  artă și frumos nu este statică, este în continuă  mișcare, propulsată de o sete  insațiabilă de aprofundare și  perfecționare. Descoperind arta florală în 2012 și fiind hotărâtă să aprofundeze acest  domeniu, Alina a  studiat  ikebana  în cadrul Universității  Populare Ioan I. Dalles, iar în 2016 urmează cursurile de Designer Floral Profesionist, la Iași.

De la flori, calea a purtat-o tot spre frumos,  către  Istoria  Artei, unde continuă nu numai să își  insușească  cunoștințe  despre artă, dar să se și  autocunoască, redescopere și
să găsească noi modalitați de exprimare artistică.

Alina s-a alăturat in 2020 Academiei de Caligrafie, în calitate de lector pentru temele dedicate istoriei artei sau artistice transdisciplinare, fiind implicată în predarea cursurilor de evoluție a scrierilor istorice sau în proiecte expoziționale care au adus laolaltă caligrafia tradițională sau asemică și designul floral.

Totodată, Alina documentează și elaborează partea teoretică din capitolele dedicate istoriei scrierilor și aspectelor curtural-artistice din Abecedarul Caligrafic – proiectul editorial al Academiei de Caligrafie.


0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău e golÎntoarce-te în magazin