FAQs

FAQs

Frequently Asked Questions

Cu seriozitate și practică poate obține rezultate vizibile în a-și îmbunătăți felul în care scrie, va deprinde metodele corecte pentru fluiditate în scis și pentru a putea genera proiecte cu aspect îngrijit și armonios.

Se întâmplă ca la școală copiii să nu aloce timpul necesar practicii scrisului de mână, sau uneori nu au informația necesară. Cursurile noastre răspund acestor nevoi, iar rezultatele sunt vizibile în urma practicii frecvente.

Scrisul caligrafic are reguli pe care dacă le înveți corect și dacă le practici cât mai mult înveți orice tip de scriere dorești, fie caligrafie istorică, fie cursivă.

Metodele noastre asigură instrumentele necesare să transmitem informația completă si corectă și să urmărim progresul cursanților, având rezultate concrete și în cazul cursurilor în format online.

Ai foarte multe motive, printre care: să te relaxezi, să îți antrenezi simțul estetic, să produci obiecte caligrafiate cu care îi bucuri pe cei dragi, să dezvolți un instrument de lucru cu care poți începe o afacere. Și putem continua cu avantajele.

Cu siguranță poți! Cursanții noștri au vârste între 6 și 99+. Oricine dorește să își îmbunătățească scrisul o poate face respectând regulile de scriere caligrafică pe care le predăm la cursuri și practicând cât mai des.

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău e golÎntoarce-te în magazin